automotive

Ontwikkeling, productie en marketing van auto’s en andere motorvoertuigen

E scooter

e-scooter kopenDe titel zegt het uiteraard al: een elektrische scooter loopt op elektriciteit i.p.v. op benzine. De elektrische scooter wordt ook regelmatig e-scooter of escooter genoemd. Je laadt de scooter op door de scooter aan een stopcontact te koppelen. Steeds meer elektrische scooters hebben een losse accu, zodat je je scooter ook kunt opladen zonder stroompunt in de buurt. Zo’n uitneembare accu kun je bijvoorbeeld ook opladen op je werk. Omdat de e-scooter wint aan populariteit, zijn er zeker in de grotere steden steeds meer oplaadpunten te vinden. Een e-scooter heeft een hogere instapprijs dan een benzinescooter. Daar staat tegenover dat je geen brandstofkosten maakt, en minder kosten hebt aan onderhoud.

Rijangst overwinnen

Durf jij al jaren geen auto meer te rijden? En wil je dit graag oplossen? Kies dan voor opfris rijles. Onze instructeur helpt jou persoonlijk, verantwoord en vol trots weer op weg! Als je gelooft dat jij alleen bent met rijangst dan heb je het onjuist. Iedereen heeft wel eens één of meerdere gevaarlijke momenten meegemaakt. Het wordt pas lastig wanneer je deze momenten daardoor gaat vermijden en dat je zoveel angst krijgt dat je later helemaal niet meer een auto durft te besturen. rijangst-overwinnen-autorijden

Autobelettering specialist

Welk merk of type auto u ook rijdt, een autobelettering is altijd een goede keuze om uw bedrijfsauto extra goed voor de dag te laten komen. Wij snappen wij dat het lastig kan zijn om uw auto voor langere tijd kwijt te zijn om deze te laten beletteren.